sunnuntai 18. syyskuuta 2011

piristyslaukku

Kuten olen jo kertoillutkin, mun elämä on tämän syksyn aikamoista matkustuselämää. Kerroin myös, että matkustuselämää varten tarvitsisin matkustuslaukun. Sellaisen tarpeeksi suuren yhden yön yökamppeille, koulukirjoille, läppärille yms, mutta tarpeeksi pienen, että sitä on mukava kannella ympäri Helsinkiä ja retuuttaa linja-autojen kapeilla käytävillä suuntaan ja toiseen. No, hankin tällä kertaa juuri sen mistä haaveilin, herttaisen accessories-laukun.
 
Kuluneen viikon Helsinkivisiitillä ehdinkin jo laukkua kokeilemaan. Se imi sisäänsä läppärin, muistiinpanovihon, purkkapussin, kalenterin, vesipullon, pari koulun kirjaston tiiliskiveä, meikkipussin, pyjaman, sateenvarjon, vaihtovaatteet, lompakon, hammasharjan ja -tahnan sekä pienen makuupussinikin. Huippua. Eikä se kantaessa tuntunut silti niin painavalta, vaan jaksoin jopa kävellä Soffarilta kaverin luo Töölöön yöksi tämä olalla keikkuen. Kivasti oli myös lokerot pienemmälle sälälle, kännykälle ja bussikortille. 

Ja siinä on perhosia! Ja kukkia! Kuinka piristävä se tulekaa olemaan, kun loskaisena maaliskuun aamuyönä heitän laukun olalle mustan talvitakin ja tummien tylsien talvitamineiden päälle ja lähden lampsimaan kohti bussipysäkkiä. Herttainen väripilkku olalla lievittää talven synkkyyttä kivasti, eikä tummat vaatteetkaan haittaa niin paljon.

Mutta ei sen enempää tuhlata vielä ajatuksia synkälle talvelle. Ulkona on ihanan aurinkoinen syyssää ja loistava ulkoilukeli. Mun täytyy ikävästi keskittyä koulutehtäviin, mutta menkää muut kaikki pihalle nauttimaan sunnuntaista. Ehkä mäkin ehdin vielä pienelle happihyppelylle.

Ensiviikkoon!
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti