tiistai 22. toukokuuta 2012

Luut ja muut

Ehkä häpeän otsikkoa vähän. Onneksi vain vähän. 

Eräs kamerainnostunut kuvaili nimittäin päivän päivällisen. 
Grillailua, salaattia, aurinkoa ja tukkoinen nenä. Kesä taitaa olla saapunut.


Toistaiseksi kesän tulosta iloitsemista on hiukan latistanut tosiaan tämä tukkonokkaisuus. Siitepöly nimittäin kiusaa tänä vuonna niin että tekis mieli kulkea jossain suojapuvussa seuraavat viikot. Nenä ei vedä ilmaa, keuhkot vaan pihisee, silmät vuotaa ja poskiin sattuu. On jäänyt viime viikolla hyvin alkanut lenkkeily ja puutarhanhoitokin taas tauolle kun töissä hengästyy jo portaista, eikä tulisi mieleenkään liikuttaa päätä nopeasti, olla pää alaspäin tai altistaa itseään tärinälle. Lääkkeitä napsitaan ja tällä ololla mennään mikä on. EIköhän tämä tästä kohta tokene.

Ruoka kuitenkin maistuu (kunhan siinä on tarpeeksi mausteita että jotain maistaa) ja uudella kameralla on hauska leikkiä. Vielä en ole ihan huipputasoa, mutta jo nyt huomaa kuinka kuvan laatu paranee. Vielä kun opin itse säätämään noita juttuja eikä tarvii automaatilla räpsiä niin hyvä. Eri objektiivejakin jo haikailen, mutta tällä piheydellä niiden hankkimiseen menee varmaan toiset neljä vuotta.

Mukavia kesän alkupäiviä kaikille ja tsemppiä kaikille kanssa-allergisille!
<3 Kiskis

2 kommenttia:

  1. Älä muuta puhu tuon siitepölymäärän suhteen. Tässä on nyt kolme-neljä viikkoa jo kuljettu umpitunnelissa vuotavan nenän ja rähmäisten silmien kanssa. Kyllä kevät on hienoa aikaa.. No, viikko pari niin helppaa :D

    VastaaPoista
  2. Meillä nuhanenillä ei ole keväisin helppoa, mut tää kevät on ollut kyllä jotain kaameinta aikoihin. Onneksi tänään sataa. :)

    VastaaPoista