maanantai 24. lokakuuta 2011

Nyt se on alkanut

Eli remontti on vihdoin potkaistu käyntiin. Lauantaina aamuvarhain meidän ovelle ilmestyi muutama innokas remppamies poran ja muiden härveleiden kanssa. Siitä se sitten lähti, kellarista katosi aika tiuhaan betonilattia, saunanlauteet ja suihkukaakelit. Nyt siellä on vaan yhtä suurta hiekkalaatikkoa koko alakerta ja odotellaan torstaita että aletaan selvittelemään noita -53 laitettuja viemäriputkia. Melkoinen urakka edessä, mutta onneksi nyt on saatu vihdoin alotettua niin eiköhän tää tästä. 

Nappailin perjantai-iltana "ennen" kuvia, kun tavaratkin vielä oli suht koht paikoillaan. Lauantaiaamuna vielä ennen piikkausten käynnistymistä kuvasin tilat tyhjillään. Kolmannet kuvat onkin sitten tämänhetkisestä tilanteesta. Enpä malta odottaa, että pääsen ottamaan lopulliset "jälkeen" kuvat kun kaikki on valmista ja hienoa. Siihen menee kyllä vielä aikaa.

Tässä pientä sneakpeakkia..
Rappuset kellariin ja suihkun ovi:
 
Käytävä kellarissa:
Suihku (ja saunakin):
 Tuleva "löhöhuone":
 Sellasta.
Kuten suihkukuvista varmasti näkyy, on meidän loppuvuoden suihkut täällä suihkuteltu ja joudutaan lainailemaan sukulaisten suihku-, sauna- ja pyykinpesumahdollisuuksia nyt kunnes remppa on valmis.

Blogissa tulen varmasti pitämään pientä päiväkirjaa rempan edistymisestä.
Palataan taas näihin (ja muihinkin) tunnelmiin.
Kiskis

3 kommenttia: