perjantai 18. marraskuuta 2011

Melkein valmis

Hellurei.

Valmiilla en suinkaan tarkoita vielä kellarin remonttia (ilman suihkua ja pyykkikonetta tässä elellään jo neljättä viikkoa), vaan itseäni. 

Mun urani AMK-opiskelijana alkaa nimittäin olla vihdoin ohi. Oppari on tehty, palautettu ja esitetty, valmistuvaksi ilmoittauduttu, hakemukset Valviraan lähetetty, Opala-palaute annettu ja tänään vielä kypsyysnäytekin kirjoitettu. Laskin tossa, että koulupäiviä on enää oikeasti vaan 5+1 (ja se yks on valmistujaisjuhla - Jee!) eli enää ihan yks tai kaks edestakasta bussimatkaa Helsinkiin. Huh. Oikeesti, onko tää nyt tässä?

No, ei ihan. On tässä vielä sellaisia pikkuisia puuhia. Kuten yks yrittäjyystehtävän loppu, yks hitsin ryhmätyön esitys, opparin palautekeskustelu, opparin esittely yhteistyökumppanin luona ja maanantaina Jyväskylässä tutkimus- ja kehittämissymposiumissa. Lisäksi opparia täytyy kansittaa muutama kappale ja lähetellä myöskin Theseukseen. Mutta verrattuna viimeisen kolmen ja puolen vuoden työurakkaan ja varsinkin tämän syksyn sykkimiseen, on nää jutut melkeen kuin ilmaa vaan. Kohta mä oon sitten virallisesti ammattilainen. 

Koska onnistuin alkuviikosta hukkaamaan sen ainoa lyijykynän jonka otin maanantaina Helsinkiin lähtiessä mukaani, päätin käydä ostamassa itselleni koko setin kypsäriä varten. Tarvittiin siis lyijäri, kumi ja tietty viivoitin. Mullahan on kaikki tentit jo yläasteelta alkanu sillä että piirtelen marginaalit papereihin ihan rauhassa ja sitten vasta katselen kysymyksiä. No, päädyin ostamaan todella aikuismaisen, laadukkaan ja ennen kaikkea ammattimaisen kirjoitussetin oikeen kypsärin kunniaksi. 

NOT!


Joskus vaan tarvitaan väriä, pirteyttä ja lapsekkuutta enemmän kuin tylsää aikuismaisuutta tai mitään uskottavuutta. Onhan noi nyt ihan huippuja. Ja halpojakin oli - tosin sillä oli hintansa, nimittäin yksi lyijytäytekynistä (se hienoimman värinen) oli jo alkujaan rikki ja jouduin heittämään sen pois. Olin luvannut hankkia kurssikaverillekin samalla reissulla kynän niin hänkin sai sitten ihanan pirtsakan kynän. Itseasiassa kolme ja pyyhekumin.

Sellaista ammattilaisuutta täällä.
Nyt nautin kotoilusta ja sunnuntaina suuntaan sinne Jyväskylään ja sieltä Helsinkiin taas pakertamaan. Palaillaan asiaan taas kun ehdin.

Pirteitä marraskuun päiviä :)
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti