torstai 3. marraskuuta 2011

p*ska homma

Meillähän tehtiin tosiaan kakkahommia viime lauantaina. Eli vaihdettiin vanhat viemäriputket (since 1953) kellarista uusiin.

Ei se homma ihan "nips ja naps" sujunut. Päivä sisälsi vanhojen putkien esiin kaivamista, poikki sirkkelöimistä, lekalla hajottamista, ulos kantamista ja hengityksen pidättelyä. Haju oli meinaan aivan karsea. Noi putkethan sisälsi juurikin sitä itseään, mitä vessanpytystä alas vedetään ja vielä kuudenkymmenen vuoden ajalta

Sana "gross" sai aivan uuden ulottuvuuden tän päivän urakoinnissa. 


Pikkasen oli vanhat putket huonossa hapessa. Noita hapertuneita valurautaputkia kun hiukan huito lekalla ni jo napsahtivat rikki. Eikä se sisältökään kyllä mitään herkkua ollut.


Nää alla makaavat putkethan on siis meidän vanhoja keittiön viemäriputkia. Siis tuokin rööri, jossa on ehkä sormen mentävä kolo kaiken ton möhnän keskellä, on tullut meidän keittiön lavuaarista ja tiskikoneesta. Ei mikään ihme et karhunpumppu on ollu ihan viikoittaisessa käytössä meidän keittiössä. Hyi!
 
 
Kaiken sen p****n keskellä saatiin sentään jotain oikeesti aikaseks ja nyt alhaalla kulkee uudet putket. Vielä on hommaa mutta tää oli jo niin iso askel eteenpäin et voi vähän huokasta. Kohta päästään jo tekee lattiaa.
 


Tämmöstä meille kuuluu. Lähestyvän opparinpalautuksen ja muiden koulutehtävien ohella.

Lisää kuvia luvassa, kunhan jotain uutta saadaan aikaan.
Seuraavaan kertaan,
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti