torstai 9. kesäkuuta 2011

Kesäkuun ekan viikon kuulumisia

Mun elämä on tässä kesäkuun alussa ollut suht huoletonta puolilomailua. Joitain työjuttuja ja ja oppariasioita on tullut tehtyä, mutta pääasiassa oon saanut nyt nauttia näistä helteistä rennolla otteella. 

Eilen piipahdin Helsingissä oppariasioita hoitamassa ja muuten humputtamassa. Aamuvarhaisen bussimatkan ja keskiyön kotiinpaluun väliin mahtui monenmoista. Aamiainen Kesärannantiellä, opparisopimuksia Töölössä,  kirpputoreja Manskulla, keskustan vaatekauppojen koluamista, "nostalgiamatka" Stocca-Pasila ex-kotiratikalla, pikakäynti Myrtsissä, ystävä Töölössä, Picnic Hietsussa ja vielä nopea päivällä varaukseen jätettyjen vaatteiden lunastuskierros ennen bussin lähtöä. Päivä meni hullun nopeasti. Jalat oli puhki ja tyttö ihan väskä kun kotiin vihdoin pääsin. 
Eilisen aamupalamaisemat Töölöstä

Se olikin sitten tämän viikon kiireisin päivä - ja sekin tosi mieluisa ja itselle lähes kokonaan pyhitetty. 
Ihana kesäfiilis. Rentoja päiviä, jätskiä, lämpöä, ystäviä, grillailua ja ihanaa luontoa.
Tämän päivän illallinen.
I-ha-naa! Mä todellakin olen kesän lapsi. Eikä haittaa yhtään että lämpöä riittää.

(Viikonloppuna vois toki vähän sadellakkin että pihan tynnyrien vesivarastot täyttyis ja mulla riittäis vaivalla vaalimille istutuksilleni kasteluvettä. Mehän ei tosin siitä sateesta oltais nauttimassa kun viikonlopuksi on tiedossa vähän itärajan ylityksiä, historiaa ja hotelliyö :) )

Tiistain mittarialukemia. Varjossa!Toivottavasti muutkin ehtii nauttimaan kesästä ja kesäkeleistä. Ens viikollahan se vissiin viileneekin, mutta kyllä sitä viileemmälläkin ilmalla kesästä voi nautiskella.

Nyt lähdetäänkin Vespailemaan appiksille saunaan ja uimaan.

Rentoja kesäpäiviä ja -iltoja muillekkin!
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti