tiistai 14. kesäkuuta 2011

Operaatio kirpputori

Voitte vaan yrittää kuvitella sitä tavaramäärää, jolle olen antanut lähtötuomion. Viimeksi hankkiuduin ylimääräisyyksistä eroon kirpputorilla kolme vuotta sitten muuttaessamme Helsinkiin. Nyt kaksi hamsteria on asunut Helsingissä kolme vuotta ja tuntuu, että ylimääräistä tavaraa on tuplasti enemmän kuin viimeksi. Asiaa ei myöskään auta, että muutimme minun teinivuosieni kotiin ja tavarat jotka sinne lähtiessäni jätin löytyvät nyt taas edestäni.

Remontin alkaessa osa, ne käyttökelvottomat, lentävät roskalavalle ja sieltä kaatopaikalle, mutta pääasiassa tavara on ihan käyttökelpoista, joskin meillä pitkään käyttämättä ollutta. Koska en halua heittää kaatopaikalle käypää tavaraa, näin parhaana ratkaisuna kirpparin. Vuokrasin sitten loossin tavaroilleni ja eilen äidin kanssa käytiin viemässä tavarat myyntiin. Nyt sitten käyn joka päivä loossia järjestelemässä ja jännittämässä saanko tarpeeksi tavaraa myytyä, että saan edes loossivuokran maksettua.
 
Oman loossin vuokraamisessa on riskinsä. Aikaisemmin olen aina päässyt kevyesti plussan puolelle kirppiksillä, mutta kyllä sitä aina jännittää. Rikastumista tällä en tietty tavoittele, mutta olisi se kiva, että ei tarvitsisi omasta pussista maksaa loossivuokraa vaan tuottoa tulis ees sen 15€/viikko verran. Pääasia mulle olis oikeasti päästä siitä tavaramäärästä eroon.

Niin, no pääsishän siitä eroon kaatopaikalle tai johonkin SPR:n kirppikselle kärräämällä, mutta pihinä opiskelijana toivon tietty edes pientä kilahdusta kukkaron pohjalle tavaroista luopuessani. Ja onhan kesällä aikaa vähän hinnoitella ja käydä järjestelemässä. Suunnitelmissa olis myöskin pihakirppari, iltatori tai toisen kirpparin loossi, jos nyt ei tavara vähene tarpeeksi. Katsotaan.

 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti