lauantai 17. joulukuuta 2011

Se aika (joulu)kuusta..

Kyllä tämän ikäisen naisen pitäisi jo tietää, että se tulee aina samaan aikaan - mutta ei, kun silti se päivä aina yllättää. Nimittäin viimeinen joulukorttien postituspäivä.

Viime joulukuussa jo muiden kiireideni keskellä väkersin yhden yön joulukortteja kauhealla tohinalla. Korteista tuli rumia ja hiukan hävetti kiikutella niitä postilaatikkoon ja silloin päätin että ensi vuonna teen kortit kyllä ajallaan - vaikka jo kesälomalla. 

Kissanviikset ja katinkontit. Tiistaiyön sitten istuin taas tiukasti olkkarin lattialla ja leikkasin ja liimasin minkä kerkesin. Onneksi mulla ei kauhean montaa osoitetta ole mihin joulumieltä lähettelen, mutta niistäkin vähistä on osa tietenkin muuttanut vuoden sisällä ja osoitteenmuutoskortit on jääneet täyttämättä. No, Googlen street view on kaveri.

Sain kortit pienestä viime tinkaan jättämisestä huolimatta taas matkaan ajallaan ja tällä kertaa olin joihinkin kortteihin jopa vilpittömän tyytyväinen.
Kuvat on otettu puhelimella kun kamerasta loppui just sopivasti akku ja siksi kauhean suttuisia. (Seli seli!)

Hommahan toimi aika simppelisti. Vanhoista, jo kerran kierrossa olleista joulukortteista leikkailin kauniit kuvat talteen ja mallailin ne koristepaperien ja tekstitetyn joululahjanarun kanssa korttipohjille. Isoin homma taisi olla tuo vanhoista korteista leikkaaminen ja sitten se osoitteiden kirjoittelu.

Enää viikko jouluaattoon.
Eilen aloin vihdoin suunnittelemaan joululahjojakin.
(Tää "viime tinka" on selvästi mun joulun teema - taas.)

<3 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti