keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Mitä tuhlausta!

Sisustusblogeissa on viime aikoina kulkenut 500€:n haaste, joka tarkoittaa sitä, että haasteen vastaanottaja esittelee itselleen mieluisia sisustuatuotteita 500 euron edestä. Vaikken ole haastetta keneltäkään saanut, päätin aikani kuluksi napata haasteen myös omaan blogiin. 

Tällä kertaa kuvitteelliselle ostoslistalle ajautui aika kylppäripainotteisia juttuja. (Ylläri.) Ihan hauska noita tavaroita oli etsiskellä lemppari nettikaupoista ja osan tiesinkin heti. Jäin alle budjetin.. mutta mutta, totuuden nimissä on sanottava että vaikka 500 euroa on iso raha, niin aika pieneltä tuo saalis silti näyttää. Todellisuudessa käyttäisin sen todennäköisesti paljon halv.. huokeampaan tavaraan. Nyt oli kuitenkin kyse mielikuvitusshoppailusta joten valitsin aika paljon ekologisia tuotteita joista (salaa) unelmoin. 

Mikä on pihiyden huippu? - Nuukailee jopa mielikuvistusostoksilla.

Teollisuuden ylijäämämuovista tehty kori, vaikka wc-paperirullille Ecobohemianista. Kierrätyslasiset purkit Potterybarnilta. Valkoiset tikkaat suihkuhuoneen pyyhepitimeksi Ellokselta. Ihanan nostalginen pyykinpesukoneen hana uudesta tuttavuudesta Navetta.comista. Kohta valmistuvaan suihkutilaan myös pyykkikori, roskis ja kolmikerroksinen säilytysrasia Ekobon bambutuotantoa.

Haastan kaikki blogiini eksyvät sisustuspiristyksestä haaveilevat mukaan sillä ehdolla, että tulee linkittämään kollaasin minulle sitten kun se on valmis ja julkaistu.

Kiskis <3 turkoosi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti