lauantai 7. huhtikuuta 2012

Sauna Caliente

Lankalauantaina isä-vierailun ja saunomisen jälkeen on hyvä laittaa näitä kuvia remontin edistymisestä. Sauna on siis saanut katto- ja seinäpaneelinsa mennäviikolla ja tänään käytiin ostamassa parafiiniöljyä noiden puupintojen käsittelyyn. Myös suihkutilojen wc ja itse suihkutilat saivat kattolautansa eilen. Ai jai jai, ei mene enää kauan niin saunotaan omassa saunassa.
Niin, paitsi että meidän varaama ja maksama kiuas on pöllitty! Kultsi oli käynyt sitä tällä viikkolla liikkeessä kyselemässä kun muita asioita siellä toimitti ja kun olivat varastoon menneet sitä katsomaan oli se ollutkin poissa - trukkilavoineen päivineen. Kukaan ei myönnä myyneensä muille ja olihan siinä ollut jo meidän nimi päällä varauksen merkiksi. Aika hurjaa että tuollaisen liikkeen varastosta voi niin painava kiuas vaan lähteä keskellä päivää pitkäkyntisten matkaan. No, uusi kiuas siis tehtaalle tilaukseen. Onneksi ei vielä ollut tulipalokiire saada sitä paikoilleen.
kuvat keskeneräisestä työstä, vaikka valmiiksihan tuo jo saatiin.
Tässä vielä lankalauantaille rennoin biisi mitä löytyy. Suomalainen artistihan kyseessä. 
Obs: Tää kappale on ollu mun soitetuimmissa jo toista vuotta, mutta tässä vasta tänään tajusin että tossa alussa lauletaan "Anna mulle löylyy - löylyy" :D
No, rentoa pääsiäisen jatkoa!
<3 Kiskis
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti