sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Järjestystä elämään.

Tenttejä saisi olla useamminkin.
Varsinkin kun ne aina tuo mukanaan valtavan innon ja energian järjestelyyn ja siivoamiseen.

Perjantainakin oli tosiaan tentti ja mitenkäs muuten vietin torstai-illan kuin tenttiin päntäten?
No, eteisen kaappeja siivoille.


Meidän eteisen kaapit on ollu jo pitkään yks mun painajaisista. Liikaa tavaraa ahdettuna karseisiin, juuri ja juuri liitoksissaan pysyviin, pahvisiin säilytyslaatikoihin. Ikinä sieltä ei löytänyt mitään repimättä koko sisältöä pihalle.


Pahvilaatikoiden oli aika lähteä.
Niinkin laadukas ja muodikas sisustustarvikemyymälä kuin Lidl mainosti muovisia säilytyslaatikoita ja käytiin hakemassa uudet lootat sieltä. 8 kirkasta laatikkoa, 3 eri kokoa, maksoi alle 15 euroa. Ei paha investointi.

Oli niin nautinto saada litistää ne vanhat siniraidalliset pahviboksit ja käydä kippaamassa ne pahvinkeräykseen. Hyvästi iäksi.
Kävin kaikki kengät läpi ja vein kirpputorille päätyvät (lähinnä Kultsin kengät) varastoon odottelemaan kevään kirppistelyjä. Toivottomat tapaukset heitin tylysti roskikseen, kunhan olin leikellyt niistä kaiken uusiokäytettävän talteen. Loput kenkäparit saivat jatkaa asustelua Ikeasta löydetyissä kenkälaatikoissa.

Miten voikin yksi järjestetty kaappi tuoda niin hyvän mielen? Nyt kaapille menee mielellään kun kaikella on paikkansa ja ylimääräiset on heivattu menemään.

Seuraavaksi onkin vuorossa makuuhuoneen vaatekaapit.
Onneksi ensi perjantainakin on tentti.

<3
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti