lauantai 22. tammikuuta 2011

Yökkö

Mulla oli oikeesti mielessä postausaihe eilen ja innolla olin tulossa koulusta kotiin kirjoittelemaan, mutta suunnitelmat muuttuikin yllättäin. Tästä tuli nyt tällainen ja huomenna vaikka sitte eilinen aihe.

Eilen, juuri kun olin päässyt koulusta kotiin ja riisunut kengät, tuli töistä soitto ja pyyntö yövuoroon. Ja minäpä rahantarpeinen opiskelija tartuin tarjoukseen, kiskoin kengät takaisin jalkaan ja marssin bussipysäkille ja töihin. Sepä olikin eka yötyöni ikinä (jos ei festarihommia lasketa) ja hiukka oli tärinät kintuissa.

Turha oli kuitenkin pelko, sillä kaikki sujui rauhallisesti. Lähinnä kattelin leffoja ja aamuyöstä intouduin leipomaan pullaa aamuvuorolaisille. Suurimmat paineet tais olla hyvän kaurapuuron keittely ja hereillä pysyminen.
Tykkäsin. Kiskis suosittelee yövuoroon.


Sen verran ehdin kotona ajatella, että nappasin mukaan kaikkea  muka valvomista helpottavaa puuhaa kuten neuletöitä ja opparikirjallisuutta. Mutta siis ideahan oli yrittää pysyä hereillä, niin mun kunnianhimoset suunnitelmat opparin edistämisestä sai unohtaa. Vaihdoin opparikirjat niinkin sivistävään lukemiseen kuin Feissarimokiin.

Tänään onkin ollut sitten melko pöperöinen olo. Ihan jopa sellanen flunssasen olonen. Joka paikkaa kolottaa, päätä särkee ja väsyttää. Nukuin aamusta muutaman tunnin ja sit käytiin Kultsin kaa matkamessuilla pyörähtämässä. Aika tylsät messut sellaselle, joka ei hetkeen voi matkustella mihinkään. Siellä väenpaljoudessa rupes vähän ahdistaa kun mun koordinaatio ja oman kehon rajojen hahmotus tuntu kadonneen valvomisen myötä ja lähinnä keskityin olemaan törmäilemättä mihinkään/kehenkään. Loppupäivä onkin menny sohvalla pilkkien.

Mitä tästä opimme? Ei ehkä yövuoroja esim. koulupäivää tai liikuntajuttuja edeltävänä yönä. 

Tänään aikaisin unten maille et huomen saa jotain aikaisekskin.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti