sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Muista pyhittää lepopäivä.

Koska kukaan ei jaksaisi lukea nonstop pyykkäyksestä ja siivouksesta höystettynä puhetta tukeviin ja korvaaviin kommunikaatiomenetelmiin liittyvän kirjallisuuden tutkimisella, enkä itsekkään olis jaksanut toista päivää elää tolla ohjelmalla, otin pienen irtioton ja suuntasin tänään naapuri-LadyLinen avoiminen ovien jumppiin.

Ohjelmassa oli Hot jooga ja hot pilates mix-tunti ja heti perään "Lady Dance" elikkäs lattaripitoinen tanssitunti.

Tykkäsin noista rauhallisista hot-tunneista hirmuisesti. Ensikertalainenkin pysyi hyvin kärryillä liikesarjoista ja hengityksistä ja lämpimässä oli ihanaa vaan antaa venyä.

Noiden lattarituntien suhteen musta on tullut hiukka liiankin vaativa. Perustunneilla turhaudun nopeasti liian pitkään paikallaan junnaaviin liikesarjoihin ja turhiin hidasteluihin. Zumba taas olisi tarpeeksi vauhdikasta, mutta liikesarjat aina olleet liian yksinkertaisia ja tylsiä. Toistaiseksi vain "oman firman" lattaritunnit on olleet tarpeeksi vaativia ja vauhdikkaita mun makuun.

Puerto Ricosta ostetut Aerien jumppapökät pääsi ekaa kertaa tositoimiin tänään ja täytyy sanoa, että olen äärimmäisen tyytyväinen. Nämä korvaavat mainiosti edelliset, käytössä hiipuneet Nikeni.
 Nyt napaan Kultsin kokkailemaa hirveä valkosipulikermapotuilla ja uunikasviksilla. 
What a sunday supper! Nam!


Lokoisaa sunnuntai-iltaa.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti