perjantai 20. toukokuuta 2011

Elämä pahvilaatikoihin

Heippa!
No, eipä täältä pahvilaatikoiden keskeltä paljon muuta postailla kuin muuttoa. Koko eilinen ja tämä päivä (- pienet koululla pyörähdykset) on kuluneet tutustuessa meidän kaappien sisältöön uudestaan. Mistä näitä tavaroita oikeen tulee? 

Tässä siis vähän eilistä tilannetta..
Mahtuiskos täällä kävelemäänkin vielä?

..ja eilisen löhötauko kera jäden ja mansikoiden 
(pitäähän tuo pakastinkin tyhjentää - ja muuten sulattaa. Puuuh..)
House, mansikat ja jäde. Kelpaa muuttokaaoksen keskelläkin.
Tänään koko päivän rehkimisen jäjiltä alkaa vihdoin kaapit ja hyllyt tyhjentyä ja nurkat täyttyä pakkauksista. Noita pahvilaatikoitahan meillä riittää, kun viime muutosta ollaan säästelty noita varastossa. Nuo entisestä työpaikasta kahmitut kahvilaatikot on parhautta. Tukevia ja sopivan pieniä ettei niistä tule liian painavia vahingossakaan.
murto-osa laatikoista valmiina huomista odottamassa
Ja pitihän sitä päivällä syödäkin kun vatsa alkoi huutamaan. Olin suunnitellut päivälliseksi tonnikala-tomaattipastan. No, ei se nyt ihan nappiin mennyt. Olin nimittäin tässä vaiheessa jo pakkaillut sen verran tehokkaasti keittiötä, että mm. purkinavaaja oli jo sulahtanut johonkin tiukasti teipillä sulkemaani laatikkoon. Sillälailla. Jäi sitten tonnikalat syömättä.
Kuka meille ees enää ostaa tonnikalaa jonka aukaisemiseen tarvitaan tölkinavaajaa??

Vielä olis sekalaista pakkailtavaa ympäri kämppää. Huomiseksi jää se ihanaakin ihanampi muuttosiivous. Jotain taidan jättää myös ensi viikkoon.

Vannoin itselleni, että pienen blogitauon jälkeen kampeaisin itseni vielä laatikoiden keskelle, mutta nyt alkaa kyllä tuntua pahasti koomaiselta. Taitaa olla parasta siirtyä koomaamaan makkarin puolelle ja hoitaa homma loppuun pitkien yöunien jälkeen huomenaamulla.  

Huomenna The Muutto.
Jesh :)
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti