tiistai 31. toukokuuta 2011

Jänö kävi kylässä

 
Mä en malta olla kuvailematta nyt kaikkea mikä liittyy tähän uuteen ihanaan elämänvaiheeseen kun on ekaa kertaa oma piha. Eilen illalla katselin kun kuvissa esiintyvä rusakko pomppelehti pihan poikki ja asettui meidän nurtsille iltapesulle. Ihan lumoutuneena sitten istuin keittiössä ja katselin tuota luontokappaletta.

Lieneekö jänön tartuttama into, mutta myöhään illalla iski pakkomielle lähteä taas kokeilemaan miltä ne lenkkitossut tuntuu jalassa. Onhan niitä jo muinakin päivinä testailtu, mutta vaan reippailla kävelyillä. Nyt teki mieli oikein kirmailla kuin jänö konsanaan. Ja hyvältähän ne tuntui. Hiukanko olin ylpeä kun ensimmäistä kertaa ikuisuuksiin jaksoin hölkätä 2 km:n lenkin. No, okei, ihan hiukan jouduin kävelemään ankkapuistossa ja astmalääke oli oiva apu lenkin jälkeen, mutta kuitenkin. Jalat kulki uskomattoman hyvin verrattuna entiseen. Vielä kun oppimis ottamaan sen lääkkeen ennen lenkkiä niin ei vauhti loppuis keuhkojen heikon kapasiteetin takia.

Parhautta oli istua lenkin jälkeen omilla rappusilla ja katsella omaa pihaa :D

Moni varmaan nauraa partaansa mun hurjaa lenkkisuoritusta. Tiedetään, ei se pari kilsaa nyt niin hirveen hyvin ole, mut on se nollaa parempi ja tästä on hyvä jatkaa kohti pidempiä matkoja. Ehkä mustakin tulee vielä hölkkääjä.

Löysin taannoin netin syövereistä Asicsen  MY ASICS-sivun, johon saa tehtyä oman lenkkiohjelman ja kirjattua harjoittelun edistymistä ja muuta.  Tykkään. Sivu antaa selkeät ohjeet, päivät, nopeudet ja matkat harjoitteluun itse määritettävien tavoitteiden pohjalta. Sinne voi myös tallentaa omia reittejä ja näin nähdä lenkkipolkujen todelliset kilometrit. 

Mun tavoitteeni on jaksaa hölkätä 5km kesäkuun loppuun mennessä. Saa nähdä miten naisen käy.

Palaillaan taas tähän ja muuhunkin asiaan.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti