torstai 19. toukokuuta 2011

La última fiesta

Juhlistettiin Kultsin kanssa eilen meidän viimeistä iltaa "stadilaisina".
Iltaan kuului TexMex ähky, Espalla käyskentely, Manskun YA:n rakkolaastarikokoelmaan tutustuminen (kiitti vaan ballerinat) ja erään piraattielokuvan ensi-ilta.
 
Eilen sää suosi pääkaupunkiseutulaisia, ainakin enemmän kuin tänään, ja keskustassa kävellessämme ei osattu muuta (mun kantapään rakoista valittamisen lisäksi) kuin fiilistellä kuluneita kolmea vuotta. Päivien vähetessä sitä haikeilee enemmän ja enemmän.

Eilinen oli tosiaan meidän viimeinen yhteinen ilta täällä. Opiskelukaupungissa asuminen alkaa olemaan ohi. Tänään Kultsi lähti pakatun auton kanssa kohti sitä oikeaa kotikaupunkia ja mä jäin huomisen koulupäivän takia vielä tänne muuttolaatikoiden keskelle asustelemaan. Lauantaina Kultsi, serkkupoika ja kuorma-auto saapuu tyhjentämään tämän asunnon. Siihen mennessä mun pitäis saada kaikki pakkailtua ja muuttosiivouskin hyvään malliin. Ihan oikeesti: Tosi vaikeaa tajuta, että enää on jäljellä vaan kaks yötä.

Käveltiin tänään meidän lähikiinalaiseen lounaalle ja pohdiskeltiin, että kyllä keskustan paikkoja enemmän tulee ikävä näitä kotikulmia ja niitä arkisia lenkki- ja työ/koulureittejä. Keskustaan pääsee kyllä koska vaan, mut tuskin niin hirveän usein tulee näillä huudeilla enään kierreltyä.

No, onneksi ne uusvanhat kotimaisemat siinä rakkaassa pikkukaupungissa ei oo ainakaan huonommat.
Ristiriitaista, kun toisaalta ei haluaisi luopua näistä Kallion kulmista, mutta toisaalta on niiiiin innoissaan pienen kaupungin vanhan kaupunginosan läheisyyteen muuttamisesta. Ja siitä OMASTA kodista.

Katsotaan jos huomenna lisää jotain kuulumisia. Ehkä muuttoa tai ehkä jotain ihan muuta.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti