torstai 12. toukokuuta 2011

Long time no see

Halloota halloo!
Yli kaksi viikkoa on vierähtänyt siitä, kun viimeksi tavailin tähän blogiin yhtään mitään. Syy siihen on selvä - kiirettä on pitänyt.
Tiistaina oli vihdoinkin viimeinen harjoittelupäivä ja eilinen meni harjoitteluraportteja  ja muita aiheeseen liittyviä tehtäviä näpytellessä. Tänään olikin sitten oikeasti varmaan koko kuuteen viikkoon ensimmäinen vapaapäivä täällä opiskelukaupungissa. Niin, ollaanhan me vapaapäiviä vietetty viikonloppuisin ja juhlapyhinä, mutta aina on matkustettu sinne kotikaupunkiin ja puuhailtu muuttojuttuja. Mutta voitte vaan kuvitella, millaisessa kunnossa tää vuokrahuusholli on ollut, kun allekirjoittanut on vääntänyt 10 tuntista päivää kuus viikkoa putkeen ja kaiken vähän vapaa-ajan yrittänyt jaksaa säätää muuttoon liittyviä asioita. Tänään, kun vihdoin oli aikaa muuhunkin kuin koulujuttuihin päivällä, siivosin ja pakkasin kaikessa rauhassa aamusta asti ja nypin oikeen kulmakarvat ajan kanssa. Ihmeellistä, miten helposti kaikki ihan perusjututkin jää kun on tarpeeksi kiire, stressi ja uupumus. 

Nyt se puristus on kuitenkin ohi. Ens viikolla ja sitä seuraavalla on vielä koululla jotain pakollisia seminaareja, mutta muuten koulu alkaa kevään osalta olla ohi ja vuokrakämpässä yöpymisetkin voi jo  laskea ekaluokan matikalla. Huomenna ihmettelen vielä toisen päivän tätä kaikkea vapaa-aikaa ja pakataan auto täyteen noita muuttolaatikoita. Pelin jälkeen startataan taas kohti omaa taloa. Hiukka muuten siistiä kirjoittaa omasta talosta.
Siinäpä pikku sneakpeak sinne ko. huusholliin. Kuvat on räpsäisty vappuviikonloppuna, kun tosiaan muutettiin edellinen asukas huspois ja kärrättiin eka satsi omaa tavaraa sisään. Nuo muuttolaatikot on taas täytetty ja odottaa huomista kuljetusta tyhjennettäväksi. Tää tällainen useamman viikonlopun muutto on aika rento, verrattuna siihen, että viimeksi muutettiin sama välimatka yhden viikonlopun rykäsynä. Nyt tosin pulmaa aiheuttaa se, että kun molemmissa huusholleissa asutaan jo, niin mitenkäs saadaan tarpeelliset tavarat hetkeksi jakautumaan kahdeksi.

Nyt viikonloppuna on siis luvassa muutto part 2 ja ens viikolla sit toteutuu se viimeinen muutto. Senkin jälkeen tän erämimmin täytyy vielä koulun takia kämpätä täällä pari yötä. Makuupussi ja -alusta lattialle ja lähtiessä kamat mukaan, ovi viimeisen kerran kiinni, avaimet toimistolle ja linja-autolla omaan kotiin. Sitä odotellessa.

Tästä postauksestahan tuli aikalailla muuttopainotteinen, vaikkei ollut tarkoitus. Tosin, näitä uuteen omaan kotiin liittyviä juttuja varmasti pukkaa jatkossakin, joten parempi totutella. Koitan nyt kiireiden helpotettua taas tsempata ja palata normaaliin postailurytmiin. On mulla muutakin turhaa asiaa kuin muutto vaan.

Palataan taas.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti