torstai 25. elokuuta 2011

löytöjä omalta vintiltä

Viime viikolla listailin hienoja laukkuja ja podin kovaa veskakuumetta

Löysin kuumeelle kuitenkin heti seuraavana päivänä väliaikaisen lääkkeen, kun siivoiltiin kellaria remonttia varten. Raahasin nimittäin tavaraa kellarista vintille säilöön, ja mun silmät osui sattumalta johonkin mustaan ja nahkaiseen avonaisessa pahvilaatikossa.  Nahkainen iltalaukku! Rypistynyt ja selvästi käytetty, mutta ihanan pehmeä ja niiin siisti. "Onko mun äidillä ollut tällanenkin? Mä niiin otan tän ittelleni käyttöön."

Eikä se jäänyt siihen, vaan laukun alta löytyi toinen laukku, jonka alla oli taas laukku, joka peitti neljättä laukkua ja vielä senkin alta löytyi laukku. Taisin pikkuisen jopa hyppiä innosta, kun siitä pahvilaatikosta löytyi viisi erilaista ja ihanaa laukkua:

1. Musta nahkapala-laukku pienellä lenkillä. Tää oikeen huutaa päästä joskus illalla rennosti ulos sisällään vain kännykkä, avaimet ja pieni kukkaro.


2. Vaalean beige nahkainen iltalaukku.  Ihanan pitkä hihna ja just niin pehmeäpintainen kuin vanha nahkalaukku voi olla. Siniset farkut, joku vaalea kevyt yläosa ja tämä laukku lähtee vielä joku päivä mun kanssa kaupungille.


3. Hauskan mallinen, pieni ja kirkuvan punainen punoslaukku. Saa nähdä osaanko käyttää tätä laisinkaan. Vaikka vinkeä onkin, niin tavallaan saan "ladylike" vibat tästä. Ainakin aion yrittää.

4. Sinertävän musta pikkulaukku. Noista pikkulaukuista mä tykkäsin eniten tästä. Ehdottomasti käyttöön. Harmi ettei mun jokapäiväiset tavarat mahdu tähän. Jos mahtuis, tää tulis varmaan olalle joka armas päivä. 

5. Alimmaisena, vaan ei vähimmäisenä, makas tämä konjakin värinen nahkalaukku. Tuo söpö vanha lukitussysteemi oli alkuun mulle liian vaikea, enkä saanut laukkua lainkaan auki vaikka mielestäni kokeilin vaikka ja mitä. Onneks kylään tuli vanha ja viisas, 11-vuotias serkkutyttö, joka avasi laukun hetkessä. Enivei, tätä laukkua olen nyt käyttänyt sitten koko ajan. Se on niin passelin kokoinen: sisään mahtuu kaikki tarpeellinen, muttei mitään ylimääräistä. Tällaista mä olen metsästänyt kaupoista vaikka kuinka kauan, ja sit tällanen onkin ollut mun äidin vintissä hylättynä ties kuinka pitkään. No, onneksi löytyi nyt. 

Kiitokset äidille, jolla on selvästi ollut hyvä laukkumaku ja joka ei halunnut muuttaessaan viedä kaikkia kamojaan mennessään vaan jätti tavaroitaan meidän plokattavaksi. Äiti, näitä et saa enää takaisin, mutta jos kauniisti pyydät, voit ehkä joskus lainata johonkin.

Laukku kuume hälveni, mutta eihän yhteenkää noista toki mikään koulutarvikkeet + yön yli tavarat -comboo mahdu, joten ehkä edelleen tarttisin sen isommankin laukun. Ja lompakon.

Mut hei, eiks oo hienoja? :)
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti