perjantai 19. elokuuta 2011

tahtoo

Kaikki alkoi siitä, kun työkaveri tuli aamulla uuden hienon laukun kanssa töihin. Yhtäkkiä huomasin tahtovani uuden laukun. Perustelen laukkutarvetta itselleni sillä, että kohta alkaa taas opiskelu ja  sen myötä pitkät bussimatkat ja yökyläilyt - olisi miellyttävämpää kantaa hammasharja, vaihtopaita ja koulukirjat samassa laukussa bussiin ja sitten ympäri Helsinkiä. Eikä yksikään mun laukuista tietenkään ole sopivan kokoinen, vaan liian suuri tai pieni.

Ihastuin jossain blogissa vilahtaneeseen Zaran nahkalaukkuun, mutta vaikka väri ja muoto ja kaikki on hyvinkin täydellistä, niin olen kuitenkin liian pihi ostamaan yli huntin laukkua. Siinä sitten aloin etsiskellä muita vaihtoehtoja. Globe hopenkin ihanuus on hiukka liian tyyris - ja aika tylsän tumma tähän syksyn väri-innostukseen.

Sitten ne löytyi. Accessorizen ihanat väriläiskät. Voisin todellakin kuvitella kulkevani jompi kumpi olalla tämän syksyn - ja seuraavatkin. Täytyy ehkä poiketa joku koulupäivä Forumin liikkeessä. En tosin tiedä onko siellä näitä.

Jos kuitenkin värikkyyden sijaan pitäisi valita jotain aikuismaisempaa, niin ottaisin tämän syötävän ihanan Jimmy Choon, jonka vahingossa löysin googlen syövereistä. IHANA! Mutta, 1400 euroa!! Vaikka olisinkin rikas, niin tuskin haluaisin käyttää moista summaa yhteen laukkuun.  

Sitten bongasin näpä söpöläiset ja muistin ihan oikeasti tarvitsevani uuden lompakon. Katselin eilen kassajonossa nykyistä lompsaa ja totesin sen keinonahkakuoren halkeilevan kaikkialta. Harmi. Mutta jos saan tällaisen söpöläisen tilalle, en sure menetystä kovin kauaa.
   
Maatuskakukkaro on vain ylisöpö extra. Tuollaisen kanssa kelpais kipasta apsille ostaa maitoa.

Kaikkea ei saa mitä haluaa, mutta saisko edes mitä melkein tarvitsee?
Tässä vähän vaihtelua ainaisiin piha-/luonto-/marjakuviin.
Hauskaa viikonloppua!
Kiskis

2 kommenttia:

  1. Tämäkin tarttis laukun ja löysi ihan hienon Aleksi 13:sta, mutta olin liian pihi ostaakseni edes neljänkympin tusinatuotetta. :D Sellainen konjakinruskea mukanahkalaukku olisi ihan jees.

    VastaaPoista
  2. Voi laukun löytämisen vaikeutta ;) Mä sain kyllä pienen pelastuksen tässä asiassa, josta kerron lisää myöhemmin.

    VastaaPoista