sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tornissa

Suomessa vietetään tänään Ravintolapäivää, mutta valitettavasti meidän pienessä kotikaupungissa ei kukaan laittanut omaa ravintolaa päiväksi pystyyn. Tässä kohtaa hiukan harmitti, etten asu enää Helsingissä. Olisin ehdottomasti mennyt Vallilaan puolalaisravintolaan tai Alppiharjuun kattoterassille syömään tapaksia.

No, vaihtoehdoksi keksittiin kävellä kotikaupungin vesitornin huipulla olevaan taidekahvilaan. Mulle vesitornin ympäristö on lapsuuden leikkipaikkaa, ja on siellä tullut jälkeenkin käytyä, mutta Kultsi ei muista käyneensä siellä kuin ihan pienenä. 
Pitkäksi venähtäneen aamun jälkeen "brunssin" herkut katosi lautasilta ennen kuin tajusin kaivaa kameran laukusta. Hyvää oli. Ja pöydillä oikeita kukkia ja söpöt kerrostalo-oliiviöljypullot. Jos oltais oltu hiukan aikasemmin liikkeellä olis tornista saanut 11€ hintaan kunnon brunssin, mutta se oli loppunut jo klo 12. No, ens kerralla sitten.

Herrrkullisia juustokakkuja yhtään väheksymättä, Tornissa parasta on ehdottomasti maisema. yli 66 metriä meren pinnasta ja 360 astetta joka suuntaan. Sieltähän näkee koko pienen kaupungin. Ja voi kuinka mä rakastankaan tätä kaupunkia. Siitäkin huolimatta ettei täällä ole niin paljon ravintolapäivän ravintoloita kuin isommissa paikoissa - ehkä ens vuonna yritän pistää itse oman ravintolan pystyyn.

Mahtava päivä. Joka vielä parani kun näin pappaa ja paranee entisestään kun lähden tästä moikkaamaan isää.

Heippa!
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti