tiistai 17. tammikuuta 2012

Valu tehty

Aikaisin eilen aamulla tuli iso betoniauto meidän pihaan ja alkoi truutata kuraa kellarin ikkunasta sisään. Sitä ennen olivat miehet ahkeroineet monena päivänä laittaen rautoja, eristeitä, putkia ja vaikka mitä. Mä taas olin ahkerasti keitellyt miehille kahvia ja muuten lähinnä lenkkeillyt anopin kanssa.


Sunnuntaina oikein intouduin leipomaan pullaa, että aamun kura-ahertajille olisi jotain mukavaa särvintä kahvin kanssa. Itse en päässyt kurahommiin kun jonkun oli mentävä oikeisiinkin töihin. Hyvin oli kuulemma pullat maistunu ja kurat levittynyt.


Nyt alakerrassa vallitsee jo ihan eri fiilis kun se iänikuinen hiekka on sieltä vihdoin saatu peittoon ja tilalle on tullut OIKEAA lattiaa. Nyt sitten vain odotellaan moooonta viikkoa että kura kuivuu. Sitä odotellessa toki tehdään kuulemma sähkötöitä ja seinien koolauksia yms. mistä minä en melkein mitään ymmärrä.

En malttaisi odottaa että pääsee valitsemaan lattialaattoja ja seinämaaleja. Ehkä jo huhtikuussa meillä on taas oma sauna ja suihkukin. Tässä ennen sitä ehtii kuitenkin tapahtumaan vaikka mitä. Niistä kerron sitten jonain muuna päivänä lisää.

Hei hei.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti