torstai 8. maaliskuuta 2012

Kellarikerroksen kuulumiset

Juhuu! Täällä huutelee yksi liian harvakseltaan blogin ääreen ehtivä bloggari. Päivät ja viikot vierii ohi niin hirveää vauhtia, että ei kerkeä sitten millään.. ja jos kerkeisikin illalla myöhään niin ei jaksa enää ryhtyä. Ilmaisena vinkkinä voin sanoa, että jos on vapaa-ajanvietto-ongelmia (kamala yhdyssana) niin hankippa remontoitava vanha talo, ja kas kun jo katoaa vapaa-aika.

Mutta en valita. Ihan mahtavaa että nyt on oikeasti pakerrettu muutaman viikon ajan oikeen tehokkaasti kaikki liikenevä vapaa aika. Illat ja viikonlopus. Tulostakin rupeaa nimittäin näkymään. Ihanaa kun purkaminen on (tämän kerroksen osalta) vihdoin saatu päätökseen ja nyt syntyy jo uutta pintaa ja pääsee suunnittelemaan sisustuksia ja muuta mukavaa. Ja toisaalta on hyväkin asia, että tulosta syntyy niin nopsaan ettei hidas bloggaaja pysy mukana kaikissa välietapeissa. Viimepäivät onkin ollu melkoista laattarumbaa - mutta siitä enemmän joskus toiste.

Mitä me ollaan sitten oikeen nyt tehty? 
No, eristetty, maalattu, valkkailtu laattoja, odoteltu laattoja, valkkailtu tapetteja, laatoitettu ja tapetoitu. JESH! Ja tässä tulosta:
 
Kylppäri&Sauna: Eristystä pintaan..

..ja sitten laatat perään.

Kodinhoitohuonekkin on saanut jo pakkelia, maalia ja maalaustapettia seinilleen.
Mä olen niin tyytyväinen meidän seinälaattoihin (vaikka säätöä niiden takia olikin). Ja odottakaapas vaan kunhan näette minkälaisen maalin olen tohon kodinhoitohuoneen tapetin päälle valinnut.

Sitten kun kaikki on lähes valmista teen varmasti vielä jokaisesta huoneesta yksityiskohtaisemman selostuksen materiaaleineen kaikkineen. Siihen asti mennään näillä "pika"päivityksillä.

Seuraavaan kertaan.
Ja HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE NAISLUKIJOILLENI!!

<3 Kiskis

1 kommentti: