maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ihanat tökötit

Tänään pysytellään aika lähellä eilistä suihkutila-aihetta. Esittelen teille nimittäin jotain ihanaa suihkussa käytettäväksi.


Viime viikonloppuna ystäväni järjestivät minulle yllätysmökkiviikonlopun - ihania kun ovat.
Sinnepä mökille, kaikkien muiden ihanien yllätysten lisäksi oli eräs ystävä jaksanut näpertää korillisen näitä herkkuja. Monen monta kauniisti koristeltua ja hyvältä tuoksuvaa lasipurkkia vierivieressä somassa puukorissa saunan kuistilla. Ohjeet olivat kirjasta "Ihana kotikylpylä" ja ihania olivat tökötit tosiaan.

Avokado-hunajaa hiuksille, mansikka-kauraa tai tomaatti-sitrusta kasvoille ja vaikka koivu-hunajaa vartalolle (jos oikein muistan). Näillä kasvo-, keho- ja hiusnaamiolla sekä kuorinnoilla me koko saunallinen naisia sitten läträttiin ja välillä käytiin järvessä huuhtomassa. Suosittelen tätä aktiviteettia ehdottomasti muidenkin naisten (ja miksei miestenkin) saunailtoihin.

Minulla kävi tuuri, kun juhlakaluna sain viedä mukanani aineista ne yli jääneet ja yön yli säilyneet. Kauniit kipot jouduin palauttamaan, mutta kotona etsin sitten heti mahdollisimman edustavat vastaavat ja suihkutilojen valmistuttua kiikutin purkit sinne ikkunalaudalle odottamaan käyttöä.Ja käytetty jo onkin. Rehellisesti täytyy sanoa, että tuo yllä tummana näkyvä kahvikuorinta on eh-dot-to-mas-ti paras kuorinta-aine jota olen ikinä käyttänyt. Rakeinen pinta kuorii hyvin, tuoksu on huumaava ja aine jättää ihon pinnan ihanan öljyiseksi ja pehmeäksi. Tätä teen varmasti lisää kun tuo purkki on käytetty loppuun.


Ruusu-suolakuorinta kirveli kuusenoksaistuimen piikittämällä takapuolella, mutta muuten tämäkin sekoitus oli aivan omiaan kunnon kuorintaan.

Valtava kiitos vielä täälläkin ihanille naisille jotka järkkäsi mulle unohtumattoman viikonlopun.
Erityiskiitos Riikalle näistä ihanista aineista!

<3 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti