tiistai 26. kesäkuuta 2012

Raparperikerroskakku

Meidän pihan raparperit puskee uutta vartta ja lehteä minkä ehtii, eikä mulla ole aikaa käyttää niitä niin paljon kun mieli tekis. Jos jollakulla on samanmoista ongelmaa niin tässä teille pienen ajan sisään jo toinen raparperiohje.

Edelleenkään ei yksinään niin houkuttelevan näköinen, mutta sanonpa vaan, että jäden kanssa paras ja mehevin ikinä.



Kuten pimeistä ja epäselvistä kuvista ehkä juuri ja juuri tajuaa, niin taikina ja täyte kootaan kakkuvuokaan kerroksittain (Haa, siitäpä tämän nimikin!) niin että täyte jää kahden taikinakerroksen väliin ja sekoittuu siellä mehevästi taikinaan.

Uunin alin taso ja 175 astetta about 40-50 min. Mulla menee lähes tunti.

Ei tarinaa tämän enempää.
Huomenna kerron teille epäonnisesta pyykkikoneesta ja etukäteislahjasta.

<3 Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti