sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Keramiikkanavetta

Vaikka ajattelinkin, etten turhaan kirjoittele pääsiäisen aikoihin mitään, niin nyt sattui juuri sopiva hetki kirjoitteluun.

Pääsiäisestä itsestään ei pahemmin kuvia ole, mutta sen verran kerron että pääsiäiseen on kuulunut sukulaisvierailuja, suklaamunia, vespa-ajeluja, kahvilassa istuskelua, pakollisia lammasaterioita, vuoden ekat jätskitötteröt ja korttipelejä myöhään yöhön. 

Tällä hetkellä alkuillan aurinko paistaa mukavasti appisten pihakeinuun ja linnut sirkuttaa ympärillä kuin viimeistä päivää. Kohta taas valkosipulia lampaalla (ainoa huono asia pääsiäisessä - mun mielestä)

Käytiin meidän tulevalla talolla tänään vähän pyörähtämässä. Jutusteltiin tulevien naapurien kanssa ja suunniteltiin muuttoa. Olisin halunnut haravoida pihamaan, mutta kun appiksilta tuli soitto ja komennus kermaostoksille niin lähdettävä oli ja haravointi jäi toiseen kertaan.

Inspiroiduin kaivamaan koneelta Puerto Ricossa Pottery barnin liikkeessä räpsityt kuvat. Kaikkea unelmoitavaa siinä putiikissa olikin. Pyydettiin henkilökunnalta lupa kuviaamiseen väittämällä että tehtäisiin meidän häälahjatoivelistaa.
Sellaista. 
Siihen on pitkä matka, että päästään huonekaluja miettimään, mutta ainahan sitä voi vähän katsella.

Ihanaa pääsiäisen jatkoa!
Toivottavasti ilmat pysyy näin kauniina vielä pyhien jälkeenkin.

Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti