perjantai 18. helmikuuta 2011

After Dinner

Heippa.
Blogin puolella on ollut hiljaista jo muutaman päivän ajan. Oikean elämän puolella kuitenkin on ollut toista. Nimittäin kiirettä on tämä viikko pitänyt töiden, koulun ja opparin ansiosta. Iltaisin kotosalla on sitten aika kaikkensa-antanut olo eikä energiaa blogille enää ole löytynyt.

Tänäänkään ei oikeastaan mitään ihmeellistä asiaa ole (no, koskas olisi?), mutta halusin tulla esitellemään teille uusimman leluni, Picasa kolmosen Macille. Kovasti tykkään tällaisista kollaaseista muiden blogeissa, mutta iPhotollani en niitä osannut tehdä. Nyt sitten löytyi apu. Ja kiva apu onkin. Voisin ehkä viettää koko perjantaiehtooni kollaaseja muokkaillen.


Kuvissa esiintyy lahja äidiltä. Äipällä on aina tapana piristää opiskelijatyttärensä elämää ruokalahjoilla ja kaikella muullakin pienellä kivalla. Viime vierailulla sain mukaani pikkuruisen laatikon täynnäänsä herkkujuustoja Lumosta. Juustojen kera tuli myös tällainen teepaketti. Juustot on jo aikapäiviä sitten syöty, mutta teetä maistoin vasta tänään. Luomu teen aineet on melko jännittäviä ja jännittävä on makukin. Hyvää kuitenkin. Sopii ehkä salmiakin tai lakritsin himoon? 

Huomenna Kultsi suuntaa Müncheniin työasioissa ja minä Poriin ystäväasioissa.
Pidetään kaikki peukkuja Kultsille.
Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti