keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Norjalainen resepti

Hellurei!

Pääsin tänään työpaikan ruokien lisäksi maistelemaan vähän hiihtolomafiilistä. Töissä nimittäin mentiin pulkkamäkeen. Kuuma mehu termariin, laskiaispullatarvikkeet (pullat, hillo ja kermis) kassiin ja pulkat kainaloon. Oli mielettömän hieno ilma, mielettömän siistit ja ISOT mäet ja tietty mielettömän hauskaa.

Töiden jälkeen olikin sitten vain kaksi ongelmaa: Mieletön ulkoilmariehumisen jälkeinen väsähdys ja mielettömän kuivat pakkasenpuremat kädet.
 
Avuksi kotisohva ja uusin rasvatuttavuus. 
Typerän mainoksen houkuttamana ostin talvi-ihoni avuksi tuota Neutrogenan Norwegian formulaa.
Yleensä mun iho ei pahemmin kuivu, mutta tänä talvena on kädet ollu kovilla ja säärienkin pinta muistuttanut enemmän suomuja kuin ihoa. 

Tuo rasva on kyllä oikeasti tuonut avun ja pehmentänyt ihon taas normaaliksi. Voide tuoksuu miellyttävän miedolta, levittyy helposti ja kuivuukin suht nopsaan. Olen ollut melko tyytyväinen, mutta ei tuo ihan täydellistä ole.

Tänään kuivuuttaan kipristelevissä käsissäni rasva kirveli - ja paljon. (Olis ehkä pitänyt laittaa normia käsirasvaa eikä tollasta kroppavoidetta.) Lisäksi, tuo koostumus ei tosiaankaan ole riittoisa. Olen nyt viikon verran rasvannut jalkani ja käsivarteni lähes joka päivä ja pullosta on kulunut jo puolet. Puolet! Eipä ole ennen mikään voide noin nopeasti kulunut.

No, eipä  mulla tämän järkevämpää asiaa tänään ollutkaan.
Heipatus.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti