keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Vain kotosalla

Joskus vapaapäivinä on valtava paine.
Sellainen oma pyhä päätös, että kun nyt vihdoin on vapaata niin täytyy saada siivottua paikat lattiasta kattoon, silitettävä huoneenkorkuinen kauluspaitavuori, luettava kaikki koulumateriaali pöydälle kasaantuneesta paperiläjästä, mapitettava ne paperit pois siitä läjästä, ulkoiltava pari tuntia, käytävä salilla, hoidettava kaikki juoksevat asiat postissa, pankissa, vakuutusyhtiössä... JNE.

No, joskushan tämä kaikki voi onnistuakin. Jos on oikea vire ja fiilis. On ihanaa olla oikeen tehokas vapaapäivänä.

Tänään mulla oli vapaapäivä ja tehokkuudesta ei ollut tietoakaan.
Heräsin päänsärkyyn kun Kultsi valmistautui lähtemään kouluun. Nousin aamuteelle. Nukahdin. Heräsin taas päänsärkyyn. Söin aamupalaleipää sohvalla katsellen Lemmen viemää (???). Nukuin taas. 
Koko päivänä en oikein ole saanut mitään aikaiseksi. On ollut turha olo.

Kuitenkin, jos hiukan annan itselleni armoa kovissa tavoitteissani, voin todeta että olenhan mä tänään sentään jotain tehnyt. Sellasiakin pikkuasioita, jotka on ollut suunnitelmissa jo monta viikkoa. Pesin taas koneellisen pyykkiä. Kävin kaupassa. Tein ruokaa meille. Oikeen jälkiruuankin.
Siivosin keittiön. Varasin vihdoin parturin. Varasin vihdoin myös kasvohoidon. Varmistin kevään harjoittelupaikkani (Jipii!!). Saatiin päätös oppariasioissa ja päästään vihdoin hommiin. Leivoin Kalastajan vaimon innoittamana siemennäkkäriä. Päivitin sähköpostia ja poistelin kaikkea turhaa koneelta.

Ei ehkä mitään kauhean näkyvää työtä. Eikä mitään kauheen suurtakaan. Mutta kuitenkin asioita, jotka oli hyvä hoitaa vihdoin pois roikkumasta. Voi kuinka odotankaan esim. sitä kampaajalle pääsyä, mutta silti olen koko alkuvuoden ajatellut soittavani huomenna.. ja taas huomenna.. ja ehkä huomenna.

Siemennäkkäriin muuten manteliallergikkona jouduin vaihtamaan mantelijauheen ruisjauhoihin. Ois voinu olla parempaa sillä mantelilla, mutta on näinkin ihan maistuvaa.
Ens kerralla laitan joukkoon ihan pikkutilkan hunajaa niin saan jälkiruokanäkkäreitä :D
 Armollista loppuviikkoa kaikille.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti