sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ajatukset matkalla

Samalla kun mä matkustin junalla viikonloppuna, myös mun ajatukset matkusteli ihan omia raiteitaan. 
Joitain ajatuksia kirjoitin jopa ylös. Sen enempää ajattelematta. Ajattelin nyt jakaa tänne paperilappuihin päätyneet ajatukset.
 
Lauantaina. Mennessä.
"Olen onnellinen ja rauhallinen. Levollinen, vaikka sisällä kuplii. 

Voisin istua junassa koko päivän ja tuijottaa ohikiitävää lumista maisemaa. Kohta olen kuitenkin perillä.

On ihana päivä. Aamu oli pelkkää empimistä ja ihmettelyä, mutta nyt aurinko paistaa ja ystävät odottaa.

Kultsi on muilla mailla. Tästä päivästä riippuu paljon meidän tulevaisuus. En ole siitä huolissani. Lähinnä jännittynyt. Kävi niin tai näin, se on varmasti hyvä.

Hämeenlinnassa jäi pois mukava uusi tuttavuus. Porilainen graduapohtiva bestman. Kiva tyyppi. Junalla matkustavat tyypit taitaa olla kivoja melkein kaikki. Jutustelu alkoi kun tämä "akvaariokaveri" pyysi huulirasvaa. Kaikkea sitä.

Tahtoisin metsään. Ihan vaan rämpimään kuusten ja mäntyjen keskelle. Lapsena juoksin metsässä lähes päivittäin. Olin Pocahontas tai Ronja Ryövärintytär. Nykyään pääsen ihan liian harvoin metsikköön."

Sunnuntaina. Tullessa.
"Oli piristävää käydä. Nähdä ystäviä, jutella, nauraa ja valvoa. Vaikka nyt väsyttää.

Huomaa, että on hiihtoloma. Vaunu Porista oli täynnä lapsiperheitä. Onneksi nukahdin.

Odottelu Tampereella meni yllättävän nopeasti. Odotussämpylä aseman kahvilassa oli paha kuiva känttyrä. Miksi myydän kuivia täytettyjä sämpylöitä?

Ostin Tampereelta Evita-lehden ja ison karkkipussin. En kehtaa syödä karkkejani kun vastapäätä akvaariossa istuu harmaa ja ryppyyntynyt vanhempi rouva Burberryn takissaan. Rouva kutoo sukkaa ja näyttää happamalta. Ulkokuori kuitenkin pettää, sillä rouva osoittautui hyvin huumorintajuiseksi ja mukavaksi ihmiseksi. Säästän karkit kotiin. Löhöän kuitenkin sohvalla loppupäivän.

Pori-Tampere -välillä ilma oli suttuinen, mutta nyt ilma on taas kirkas ja aurinko paistaa. Ulkona näyttää olevan paljon ihmisiä. Talvireippailijoita hiihtämässä ja kävelyllä. Onkohan pakkanen jo laskenut siedettävempiin lukemiin?

Taidan kävellä kotiin asemalta. Onneksi Kultsi on jo kotona suurine uutisineen."

Levollista sunnuntaita kaikille. Voimia alkavaan viikkoon.
KiskisEi kommentteja:

Lähetä kommentti