torstai 24. helmikuuta 2011

A basket to cords

Pari viikkoa sitten esittelin sen postista putkahtaneen pahvilaatikon sisältöä. No, tänään vihdoin valmistui ensimmäinen projekteista joista silloin vihjasin.
 
Vihreä tuoli on keittiössä ruokapöydän vieressä -lähinnä vain koristeena. Tuolille eksyy välillä jotain epämääräistä tavaraa, jolle ei heti ole löytynyt paikkaa. Varmaan koko vuoden on tuolia "komistanut" kasa piuhoja. Latureita, USB-kaapeleita ja kaikkea sellaista. Ne on siinä niin kätevästi käden ulottuvilla aina kun työskentelee läppärillä keittiössä. Ei kuitenkaan mikään ilo silmälle tuollainen epämääräinen kasa mustia, valkosia ja harmaita johtoja ja juttuja.

Jossain käsityölehdessä näin jutun matonkuteista virkatuista koreista. Ajattelin, että siinäpä halpa ja kiva ratkaisu jonka mäkin ehkä osaan toteuttaa. Olenkin aika tyytyväinen koriin. Paitsi langan väriin, joka ei ihan ollutkaan sitä vihreää  miltä nettisivujen kuvassa näytti. Enköhän kuitenkin pysty tuota katselemaan tässä sen aikaa kun tarvitsee, vaikka vähän sotiikin sävyt toisiaan vastaan.

Sellainen siis ensimmäinen osa projektista. Jatkoa luvassa jahka kerkiän.

Kiskis

4 kommenttia:

  1. Suunnittelin samaa kun sain kaveritla idean leikata t-paidat matonkuteeksi. Kauniimpaa jälkeä tietysti saa oikeista. :) Nätti. :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin yritin eka leikellä vanhoja paitoja, mut kärsivällisyys ei riittäny tarpeeksi siistiin ja pieneen kuteeseen :) Kaikki tänne mulle heti nyt -asenne.

    VastaaPoista