keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Muoditta paras

Täytyy sanoa, että muoti ei kauheasti kiinnosta.

Tällä tarkoitan sitä, että muodin seuraaminen ei todellakaan ole vahvuuteni. En tiedä mitään tylsempää blogeissa tai naistenlehdissä kuin loputtomat rivit muotinäytöskuvia milloin miltäkin muotimessuilta tai häppeningeistä. Mulle niissä näkyy yleensä vain kalmankalpeita luurankomaisia hahmoja.
Saatikka sitten sitä vuodatusta siitä, mitä härpäkkeitä tai huiskuttimia Burberry tai Chanel ovat tänä sesonkina päättäneet lykätä kokoelmiinsa.

En kuitenkaan tarkoita, etteikö kiinnostaisi mitä laitan päälleni. Vaatteet on ehdottomasti tykkäämisjuttu. Joskus joku vaan kolahtaa ja tuntuu heti omalta. Yleensä ne sellaiset suht simppelit ja kikkailemattomat mun kohdalla.


Eihän sitä muotia nyt niin orjallisesti tarvitse seurata?  Pääasia on kuitenkin kai, että vaatteissaan viihtyy. Eikä huono lisäbonus olis myöskään hyvältä näyttäminen niissä samoissa vaatteissa. Aina sekään ei oo niin justiinsa.

Innostuin selailemaan nelly.comia kun löysin Nelliinan blogista ystävänpäiväarvonnan. Osallistuin arvontaan Kultsille tarkotetuilla tuotteilla, kun sillä on kovempi tarve eräille jutuille. Ja ne jutut löytykin sit just kivoina sieltä nellystä. Omatkin lempparit kokosin kuitenkin tähän. Ihan vaan tasa-arvon vuoksi. ;) 

Ongelma tässä on se, että meillä on sopimus: Ei kummallekkaan uusia vaatteita ennen kesää. 
Aargh. Mihin mä oon oikeen lupautunu??!

Nyt vaan toivon, että huomenna tulee ilmoitus voitosta :D

Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti