keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Pikkukaupungin tyttö

Huomenta. 

Eilen olin töissä yhteentoista ja kotona tietty vasta puolenyön aikaan. Nukkumaanmenoaika siis vähän venähti, mutta aamulla oli heräiltävä aikaisin kirjoittelemaan koulutehtäviä. Nyt kun ne on hoidettu, ajattelin tänne kirjoitella ja ehtiä vielä ottaa "päiväunetkin" ennen kouluun lähtöä.


Eilen oli melkoinen päivä. Tulipa taas todistettua, että en mä vielä kolmen vuoden jälkeen ole helsinkiläiseksi muuttunut. Eksyin nimittäin Kamppiin. Tai siis jonnekkin välille Kamppi - Hietalahden kauppahalli etsiessäni Ruoholahdenkatua. Noloa. Olin puoli tuntia myöhässä kasvohoidosta ja naamasta kirkkaan punainen paitsi noloudesta myös keskustan kaduilla juoksemisesta. Että näin. 

No, onneksi kasvohoidolle oli kuitenkin aikaa ja sekä mun mieli että iho rauhoittuikin sitten sen tunnin hoitotuolissa köllöttelyn aikana. Sieltä kiiruhdin Kultsin kanssa lounaalle meidän lemppari kiinalaiseen ja sitten loppupäiväksi töihin. Töissäkään ei tietty saanut rauhoittua, kun iltaan kuului mm. pingistä ja Sing staria.


Sellainen on siis päiväkirjamerkintä eiliseltä.
Onneksi tänään on vain koulua ja koulutehtäviä.

Palaillaan taas.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti