torstai 17. maaliskuuta 2011

Akkarikorit

Opparin etätyöskentelypäivä tuli kuin tilauksesta. Tässä kurkkukivussa ei olisi yhtään huvittanut mennä istumaan kouluun millekään luennolle. Päivä on siis mennyt läppärin kanssa sängyssä - opparin suunnitelmapaperia muotoillen. Ensi viikolla ois sitte seminaari ja suunnitelman lähetys hyväksytettäväksi. Iiks!

Saa mennä aika pitkälle taakse päin jos haluaa löytää blogistani jotain itsetehtyä. Siis paitsi ruokaa.
Syynä siihen on se, että on kauhean vaikea virkata samalla kun istuu läppäri sylissä ja lukee ja kirjoittaa ja lukee ja kirjoittaa. 
 
Lisäksi en ole halunnut esitellä vain yhtä koria, vaan olen säästellyt intoani, kunes kaikki kolme on koossa. Eilen vihdoin sain koukuteltua viimeisenkin kolmikosta valmiiksi.

Meidän makkarin hyllylle on kasvanut vinot pinot sarjakuvalehtiä. Ei varsinaisesti kauheen kaunista, kun alati kasvavat lehtikasat on retkottanut kirjavina hyllyllä. Se matonkudetilaus kuitenkin ratkaisi ongelman ja koukuttelin lehdille omat, makkarin väreihin sopivat korit. 

Matonkudetta jäikin vielä, eli postiluukusta vielä tupsahtamattomillekin lehdille on paikka valmiina, kun nuo korit täyttyvät. Ja virkkailuhan on siitä kivaa, että noitakin koreja voisi vielä tarpeen vaatiessa jatkaa ylöspäin.

Seuraavaksi laitankin tilaukseen luonnonvalkoisen matonkuteen. Säilytyskorien tarve on loputon.

Tänäänhän on jo torstai? Hip hei! Huomenna suunnataan viikonloppuun.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti