keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kevään merkit

Eipä mennyt tänäänkään ihan putkeen. Menin kyllä ajoissa kouluun, mutta väärään kouluun.

Jep, täällä tämäkin on mahdollista. Enpä huomannut lukkarista tarkastaa missä toimipisteessä luennot pidetään ja kun saavuin koululle eikä luokkalistassa ollut mun luentoa niin alkoipa epäilys heräämään. Kipitin kirjastoon koneelle katsomaan lukkaria ja niinhän se oli, että väärässä paikassa oltiin. Matkaan olisi kulunut joku 40 min. niin enpä jaksanut lähteä enää minnekään. Jymähdin sinne kirjastoon sitten keräilemään lähdekirjoja opparia varten.

Sepä siitä kuitenkin. On jo toinen päivä maaliskuuta ja sen kyllä huomaa. Villakangastakki alkaa olla päivällä liian kuuma ja hiukan jo nakottais kaivaa kevätkenkiä ja -takkeja varastosta esiin. Ihanaa! Oikeita kevään merkkejä.

Eksyin ihailemaan kevättakkeja netistä ja tässä suosikkini. Vaalea on Stoccalta ja musta Bubbleroomista. Kevättakkeja en kuitenkaan tarvitse, sillä muistaakseni varastosta löytyy pari ihan kivaa.Uuden talvitakin sen sijaan olen ajatellut hankkia. Tosiaan vähän myöhässä tähän talveen, kun nuo lumet tuntuvat sulavan kovaa vauhtia ja kovimmat pakkaset on kai takana. Mutta ensi talveksi tarvitsen ehdottomasti uuden talvitakin. Kaikki nykyiset talvitakkini on ostettu lukioaikana tai aikaisemmin - ja siltä ne alkavat näyttääkin. Kultsi on säännöstellyt mun takkien hankkimista, kun yhteen aikaan  mulla kuulemma oli ihan liikaa takkeja. Tänä talvena tuo kuitenkin myönsi, että takkikiellon on aika loppua ja nyt mulla on lupa hankkia uusi.

Takit bongailin Ellokselta ja aika hyvään hintaan. Muut paitsi oikean yläkulman takki on Espritin. Espritin takeista monet olikin puoleen hintaan alessa. Odottelisko ensi syksyyn vai hankkisko talvitakin ensi vuodeksi nyt aleista? Hmm..


Sellaisia pohdiskeluja tähän iltaan.
Toivottavasti huomennakin aurinko paistaa.
Kiskis

3 kommenttia:

  1. Oh no, kevät! Mä sen sijaan saan keväästä ainoastaan väsymyksen ja saamattomuuden. Kevät on kamalaa aikaa. :P

    VastaaPoista
  2. Oi ei :/ Mä sitten taas rakastan tätä kun vihdoin alkaa valo voittamaan. Tsemppiä.

    VastaaPoista