maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kevään pauloissa

Vaikka ulkona ei tänään ainakaan täällä tuntunut kauhean keväiseltä,
niin silti tämä tuleva kevät kutkuttaa mua mukavalla tavalla.

Kaikkea uutta ja ihmeellistä on tuloillaan.
Tuskin maltan odottaa.

Vietin aamupäivän pedissä löhöillen vaikka heräsinkin jo tottumuksesta seitsemän pintaan.
Opiskeluntäyteisen viikonlopun jälkeen teki hyvää vain loikoilla ja nousta sitten vasta puolen päivän maissa aamupalalle. Kun ei kerran mitään pakollistakaan tekemistä ollut.

Aamupalaa tehdessäni tipahti päivän posti luukusta sisään. Laskujen ja mainosten joukossa oli Elloksen kesäkuvasto. Sain siis aamupalalleni luettavaa ja kevään ja kesän ikävä vain yltyi.

Jo varhain teini-iässä tykkäsin rengastella tussilla kaiken maailman kuvastoista lempparini.
Vaikka mitään en aiokaan tilata, tartuin taas tussiin ja merkkailin asioita joita olisin voinut itselleni kuvitella.
Kuvasto on täynnä toinen toistaan kevyempiä ja romanttisempia röyhelöitä ja pastellisävyjä, puhumattakaan korkkareista, ja eniten mua liikuttaa karkkiväriset tennarit ja hupparit? Kyllä. Olen just niin peruspukeutuja enkä todellakaan voisi kuvitella päälleni mitään hattaraunelmia tai kukkakuoseja. Pitsitoppikin on vähän siinä ja siinä, mutta jokin siinä viehättää.
Kotiin kelpaisi keväinen ilme ja kasa uusia ihanan värisiä pyyhkeitä.
Kuin myös söpö torkkupeitto ja mukava rahi. Näitä en kuitenkaan lähtisi kovalla hinnalla tilailemaan, vaan mieluummin tartun virkkuukoukkuun itse. Rahin tekisin aavistuksen vaaleampana, tai reippaasti tummenpana. Ja isoäidinruutu-peitto on ollut haaveissa jo pitkään - kuitenkin turkoosin sävyisenä.

Sellaisia ihanuuksia ja inspiraatiota tähän unelmarikkaaseen päivään.

Ihana päivä sai ilahduttavan illankin, kun pikkupoikien kanssa kaikki sujui mukavasti ja Perfekt Bodyssa jaksoin setin aiempaa suuremmilla painoilla. Eilisen leffakarkkimässäyksen jälkeen ei myöskään yhtään haitannut, että illan liikutusten jälkeen uusi leluni näytti tällaista lukemaa.
Toivottavasti loppuviikkokin sujuu yhtä onnellisen iloisissa merkeissä sekä mulla, että teillä.

Nyt hyvää yötä.
Kiskis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti