torstai 24. maaliskuuta 2011

Koruilua

 Pitkästä aikaa.

Viikkoon on mahtunut kaikenlaista. Asuntonäyttöjä, työhaastattelu, koulutehtäviä, remppahaaveita, opinnäytetyön suunnitelmaseminaari, töitä ja ärsyttävä flunssa. Muulle kun välttämättömälle ei sitten olekkaan ollut sairastellessa voimia. Niin, paitsi remonttiblogeissa ja sisustus- ja huonekaluliikkeiden nettisivuilla surffailuun. Siitä aiheesta sitten myöhempänä lisää.

 Lauantaina kotikylässä ystäväni järjesti luonaan korukurssin. Koska satuin sillä suunnalla olemaan, ilmoittauduttiin äipän kanssa mukaan. Kumpikaan meistä ei koskaan ole pahemmin korujen valmistusta harrastanut, mutta alkuihmettelyn jälkeen päästiin kyllä sitten hommaan kiinni.

Iltapäivän aikana sain aikaseksi - kuinka ollakkaan - kolmet korvikset. Muut pipersivät hienojen kaulakäätyjen ja rannekorujen parissa, mutta oma pitkäjänteisyyteni ei siinä tohinassa sellaiseen riittänyt. Sitäpaitsi, korviksiahan mä enimmäkseen käytän.

Ensimmäiseksi syntyi ihanan turkoosin helmen inspiroimana tällaiset korvakilluttimet.
Sitten kyhäsin pikapikaa kokoon nämä. Jotain nämä ois kaivannu lisäksi, mutta kun ei mitään sopivaa (siitä satojen helmien ja hörhelöiden valikoimasta) tuntunut  löytyvän, jäivät ne näinkin pelkistetyiksi.  
Kun olin jo ajatellut lopettavani koruilun, löysinkin jostain "jämälokerosta" nuo syksyiset lasihelmet. Väritys ei voisi enempää kolahtaa mun makuun. Kesän kaipuuseen nämä ei kyllä sovi, mutta kesän jälkeen tulee aina syksy ja sitten nämä on varmasti kovassa käytössä.
Aijaijai, miten selvästi näkyykään huonosti kiinni puristettu lenkki. Täytyypä väännellä sitä vähän.
Seuraavaksi täytyykin laittaa pakkaillen. Huomenna suunnataan J:n kanssa suoraan koulusta Tukholmaan. Tyttöjenviikonloppu päivä Tukholmassa -risteilyllä here we come!
Takatalvesta huolimatta aurinkoista loppuviikkoa kaikille!
KiskisEi kommentteja:

Lähetä kommentti