sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Viikonlopun pienet valinnat

Heippa.

Olen pysytellyt pari päivää hissukseen kahdesta syystä.
1. On ollut kiireistä.
2. Pieni "hiljainen hetki" oli mun mielestä paikallaan viimepäivien tapahtumien takia.

Kiirettä on pitänyt, sillä vaikka alkuviikosta olikin aikaa korjailla yövuoron aiheuttamia unirytmiongelmia, niin loppuviikosta onkin ollut joka päivä koulua. Kirjaimellisesti: jo-ka päi-vä.

Oltiin nimittäin tt-ystäväni J:n kanssa jossain mielenhäiriössä ilmoittauduttu avoimen amkin kautta koulun kurssille. Kurssille, joka toteutetaan kahtena viikonloppuna ja tänään oli se ensimmäinen viikonloppu. Ei se sillälailla kuitenkaan paha mielenhäiriö ollut (vaikka mulla jo vapaavalintaisten kurssien opintopisteet onkin täynnä), kun tuo kurssi pitää sisällään tosi hyödyllistä ja mua kiinnostavaa asiaa. Harmi että J sai mahataudin juuri täksi viikonlopuksi ja joutui jäämään leikistä pois.

Viikonloppu on siis kulunut koulun liikuntasalissa temmeltäen. Eiliseen kahdeksaan tuntiin kuului pienen teoriaopetuksen lisäksi erilaisia hippaleikkejä, viestejä, rakennuspalikoilla puuhailua, pölyhuiskilla, maalausteloilla ja pensseleillä toisten hieromista, patsaiden rakentelua palloista, hyppynaruista, ämpäreistä ynnä muusta ja ynnä muuta. Tänään olikin vuorossa seinien tunnustelua, kurottelua, puukalikoiden soittoa, selkään piirtämistä, vilunväreitä, huluhulavanteita, palikkapohjapiirustuksia ja -kuvia, postiljoonileikkiä ja temppuratoja.
Noin niinkuin pienen osan mainitakseni.

Tuntuu kuin olisin täyttynyt ideoista.
Ihan huippu opettavaa.
Ihan huippu hauskaa.
Ja ihan huippu uuvutavaa.

Eilen nukahdin jo hyvissä ajoin sohvalle ja siirryin siitä sulavasti yöunille. Aamulla kuitenkin väsytti vielä hirmuisesti ja nyt on veto ihan pois.  Seuraavan kerran tätä lystiä on luvassa sitten huhtikuussa. Onneksi huomenna ei ole aamulla mitään. Illalla tosin sitten taas pelejä ja leikkejä - tällä kertaa oikeasti lasten kanssa.


Kultsi vei kameran mennessään, joten tänään ei tule mitään mun laadukkaita kuvatuksia.
Lasten liikkuminen on kuitenkin ollut viikonloppuna niin vahvasti mun ajatuksissa, että jaan vähän mietittävää tännekin. Ei sen puoleen etteikö video aikuisiinkin sopisi.Tämän illan valintani on kuitenkin sohva Idolsin, Sinkkuelämää-leffan ja karkkipussin kanssa.

Parempia valintoja ensi viikkoon kaikille ;)
KiskisPS. Jos jotakuta kiinnostaa miksi moinen toiminta amk-kurssilla, niin vastaus löytyy googlesta sanalla psykomotoriikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti